RoPS -05 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Rovaniemi. Joukkueeseen kuuluu 29 jäsentä ja kalenterissa on 21 tulevaa treeniä tai peliä.

Me olemme Rovaniemen Palloseuran ikäkausijoukkue vuonna 2005 syntyneille pojille.
Jos sinä olet reilu kaveri ja pursuat intoa oppia jalkapallon saloja niin olet etsimämme henkilö.
Ei haittaa vaikka pelaajaurasi olisi ihan alkumetreillä, ammattitaitoiset valmentajamme kyllä opettavat.
Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 40 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
RoPS -05: kokoonpano